دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: پيام نوروزي اوباما در کنار تهديدهاي آنها در خصوص آزمايش موشکي ايران نشان دهنده بلاتکليفي آمريکايي هاست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام شامگاه سه شنبه سوم فروردين ماه در ارتباط مستقيم از مشهد با برنامه زنده "تيتر امشب " شبکه خبر ، با تبريک سال نو و نوروز و آرزوي سالي پر از شکوفايي اقتصادي و پيشرفت و سربلندي براي ملت ايران گفت: ملت بزرگوار ما به خوبي مي دانند که ما مدت هاست با آمريکايي ها مسئله داريم و داريم دست و پنجه نرم مي کنيم. آنها حاضر نيستند که انقلاب ما را در عمل به رسميت بشناسند. مي خواهند ايران را در اختيار خودشان داشته باشند و به طور مداوم براي ما مزاحمت درست مي کنند. منتهي به لطف پروردگار ما تا کنون در مبارزه اي که داشته ايم، سنگرهايي که متعلق به ملت خودمان بوده را فتح کرده ايم.
*سياست دوگانه آمريکايي ها نشان دهنده بلاتکليفي آنها است
فعلا آمريکايي ها با يک سياست دوگانه جديدي با ما وارد رويارويي شده اند. از يک طرف تهديد مي کنند و از طرف ديگر پيام نوروزي مي فرستند واظهار دوستي مي کنند. بعضي ها معتقدند اين يک سياست است. اما درواقع نشانه بلاتکليفي است. بدون هدف مشخصي و از روي بلاتکليفي اين رفتار دوگانه را پي گرفته اند . در عين حال آمريکايي ها با برنامه ريزي تهديداتشان را ادامه مي دهند. اين براي اولين بار است که آمريکايي ها وارد اين گونه تعامل دوگانه شده اند.
محسن رضايي گفت: برخي مباحث را براي مردم و جوانان بايد باز کرد. جوانان ما بعضاً از سوابق خرابکاري هاي آمريکا مطلع نيستند. امروز بعضي ها مي گويند چرا انقلابيون و رهبر بزرگوار نظام با آمريکايي ها سر جنگ دارند. به صراحت مي گويم که ما دنبال جنگ نيستيم. ما با آمريکايي ها مبارزه مي کنيم ولي قصد جنگ نداريم. تا زماني که ظلم در دستگاه آمريکايي ها باشد ما با آمريکايي ها مبارزه مي کنيم.
*اگر آمريکايي ها با ما وارد جنگ بشوند کاري مي کنيم سختي هاي جنگ ويتنام يادشان برود
سرلشکر رضايي در ادامه افزود : اگر آمريکايي ها وارد جنگ با ما بشوند چنان دفاعي مي کنيم که سختي هاي جنگ ويتنام هم از يادشان برود و براي هميشه بفهمند که ملت ايران در دفاع از خودش از يک قدرت بزرگي برخوردار است. ما مبارزه با آمريکا را تا زماني که اين تهديدها،اين فشارها و تحريم ها وجود داشته باشد براي خودمان افتخار مي دانيم. از ابتداي انقلاب تا الان ما سه انديشه داشته ايم. انديشه انقلابي، انديشه غير انقلابي و انديشه ضد انقلابي. ضد انقلاب اين هايي بودند که اسلحه مي گرفتند و به خيابان ها مي ريختند. اما گروه هايي هم در درون ما بودند که غير انقلابي بودند. خطر غير انقلابي ها کمتر از ضد انقلاب نبود. آنان مرتب ترديد درست مي کردند. اولين ترديد را ديماه 57 درست کردند که به امام گفتند رژيم حاضر شده شوراي سلطنت را جايگزين انقلاب کنند پس ما از اين تصميم استقبال کنيم. اين افراد غير انقلابي ها بودند اول آقاي بازرگان، سپس آقاي بني صدر هم به اين انديشه پيوست و بعد از آقاي بني صدر تا امروز افرادي را داريم که از گروه هاي انقلابي جدا مي شوند و مي روند در سنگر غير انقلابيون و با ترديد کشور را مواجه مي کنند. امروز حرف غير انقلابي ها اين است که شما اگر اقتصاد مي خواهيد بايد برويم پيش آمريکايي ها. در آمريکا سرمايه و فناوري هست. ادعا مي کنند اگر برويم نزد آمريکايي ها، ايران بهشت مي شود. يکي بايد به اينها بگويد پس چرا در دوران شاه ايران بهشت نشد. ملت ما انقلاب کرد چون بهشت نبود. ما ارتباط با آمريکا را پشت سر گذاشتيم. ملت ما مي خواهد روي پاي خودش بيايستد.
*انقلاب و انقلابي ها بايد وارد اقتصاد بشوند
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: غير انقلابيون اجازه نمي دهند انقلاب وارد اقتصاد بشود. انقلاب وارد سياست، دفاع و امنيت شده است و اين عرصه ها را فتح کرده است اما برخي نمي گذارند انقلاب اسلامي وارد اقتصاد بشود. رهبري معظم انقلاب در اين بيست سال، نه سال است که اقتصاد را در شعارهاي سال قرار مي دهند. امسال هم با چه حرارتي و اميدي اقتصاد مقاومتي را مطرح کردند.
رضايي در تبيين نگاه ترديدافکنان گفت: کساني که ترديد ايجاد مي کنند من نمي گويم که خائن هستند ولي فکرشان و برداشتشان اشتباه است. رهبري انقلاب و نيروهاي انقلاب براي رفع مشکلات اقتصادي برنامه دارند. در سياست هاي اقتصاد مقاومتي من شاهد بودم که کلمه به کلمه آن با کارشناسان دولتي و غيردولتي مشورت شده است . اگر به اين 24 بند اقتصاد مقاومتي عمل بشود، نياز به تسليم شدن در برابر آمريکا نداريم که بازگرديم به دوران سياه قاجار و پهلوي.
وي افزود: دوراهي کاذبي که روشنفکران غربي تبليغ مي کنند تسليم در برابر آمريکا ويا پذيرفتن شرايط سخت وعقب ماندگي در کشور مشابه کوبا وکره شمالي است. ما اين شرايط را در دوران جنگ هم داشتيم. مي گفتند يا تسليم شويد ويا جنگ بيست سال طول مي کشد !درحالي که جنگ هشت ساله با آزاد سازي تمامي سرزمينهاي اشغالي به نفع ما پايان يافت در کل جنگ از صد ميليارد درآمد هشت ساله کشور ، 22 ميليارد دلار را صرف جنگ کرديم. همه اين اعتبار هم صرف جبهه ها نشده است. الان وضع خيلي بهتر از دوران جنگ است. منبع وامکاناتي که در کشور دربعد اقتصادي هست بهتر است. ما در زمان دفاع مقدس توانستيم در برابر دشمن مقاومت کنيم و سرزمين ها را آزاد کنيم و دشمن را تنبيه کنيم که تا سي چهل سال امنيت را تامين کنيم. الان 27 سال از جنگ گذشته حتي داعش نمي تواند به ما نزديک شود. آن طوري که در بروکسل و پاريس دست به عمليات مي زنند در ايران نمي توانند. اين امنيت با دست خالي درست شده است. ما که مي توانيم اتم را بشکافيم آيا نمي توانيم مشکلات اقتصادي مان را حل کنيم؟ نمي توانيم صنعت کشاورزي مان بسازيم؟
*اقتصاد ايران در شرايط مبارزه با آمريکا بايد شکوفا شود
اين مسائل نشان مي دهد که ما يا نخواسته ايم يا به طور جدي وارد اقتصاد نشده ايم. مي گويند صبر کنيد تا مساله ما با آمريکا حل بشود، حالا بيش از سي سال گذشته است و ما را بر سر دوراهي کاذب قرار داده اند . البته دوراهي واقعي اين است که يا در مبارزه با آمريکا رياضت به مردم بدهيم در حدي که غذا را جيره بندي بکنيم يا اينکه تهديد را تبديل به فرصت کنيم ، در همين حالي که در شرايط مبارزه با آمريکا هستيم بايد اقتصادمان را شکوفا کنيم. چطور مي شود پهباد آر کيو آمريکايي را با مدرن ترين فناوري را دربيابان هاي طبس بگيريم و نمونه مشابهش را با مهندسي معکوس بسازيم ودر نيروهاي مسلح براي دفاع از آن استفاده کنيم اما دانشمندان ما نمي توانند علمشان را به ثروت تبديل کنند. اين همه مقاله و دستاورد علمي را چرا تجاري نمي کنيم. چرا نمي توانيم مسائل فناوري کشاورزي را تبديل به وسيله و ابزارکنيم. بايد اين اشکال را بر طرف کنيم. وگر نه الان مقام معظم رهبري سياست ها را ابلاغ کردند، دولت و مجلس و قوه قضاييه مي گويند مي خواهند سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي را عملياتي کنيم. بايد به طور جدي عمل کنيم و از شعار دادن بپرهيزيم و از اين تهديد يک فرصت بسازيم و علم مان را در زمينه هاي مختلف تبديل به ثروت براي مردم و شغل براي جوانان کنيم.
*در صورت رفتن اسد و گسترش ناامني در سوريه ، کل منطقه دچار بحران مي شود
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در دوران دفاع مقدس گفت: کنار آمدن با آمريکا يک گام نيست. آنها مي خواهند ما را گام به گام به وضعيت قبل از انقلاب برگردانند. به ما مي گويند در مورد سوريه مذاکره کنيم. دوستان ما شرکت مي کنند و نظام هم پذيرفته نمايندگان ايران در مذاکراتي که روسيه و چين و ديگر کشورها هستند، شرکت کنند. آمريکايي ها که در بن بست قرار گرفته اند به ما مي گويند قبول کنيد که آقاي اسد بايد برود. اگر آقاي اسد برود و ناامني گسترش پيدا کند کل منطقه دچار بحران خواهد شد.، ما مي گوييم تروريست ها در مذاکرات نباشند. اما آنها مي خواهند تروريست ها در مذاکره باشند، يعني اگر چه داعش نيست اما النصره باشد. آنها مي خواهند يک برجام دومي را در منطقه اجرا کنند. مذاکراتي که انتها ندارد و به تجزيه عراق و سوريه مي انجامد. ملت ما نمي پذيرد. در گام بعدي مي خواهند وارد مسائل موشکي بشوند. طوري که رژيم صهيونيستي بتواند تهران را بزند اما ما موشکي براي جواب موشک آنها نداشته باشيم؟! کدام منطق اين را مي پذيرد؟ ما بايد قدرت مقابله با تهديد ها را داشته باشيم. ما مي گوييم اگر صداقت داريد بياييد کمک کنيد ناامني و موشک در منطقه نباشد و بمب هاي اتم اسرائيل هم از بين برود. يک طرفه که نمي شود. ما چطور اعتماد کنيم به شما و موشک هامان را محدود کنيم؟
*آمريکايي ها روياي انحلال سپاه را دارند!
گام سوم شان که علايمشان را ديديم اين است که الگوي انقلاب را کنار بگذاريم. اسم اسلام را برداريد. اين شکل اداره کشور را برداريد. حتي با خبر شده ايم که انحلال سپاه را دنبال مي کنند. گفته اند اگر مي خواهيد به تجارت جهاني وارد شويد سپاه را منحل کنيد!
سرلشکر رضايي در ادامه افزود: ما بايد در اقتصاد به پيش برويم و به عنوان يک الگوي موفق بايد پيشرفت کنيم. بايد باور کنيم ما مي توانيم اقتصاد را حل کنيم.
استاد دانشگاه امام حسين افزود: در نظريه گيم تئوري، سه نوع بازي است. بازي همکارانه، بازي رقابتي و بازي دشمنانه. "برد- برد" در شرايط بازي رقابتي و همکارانه امکان پذير است. در موضع خصمانه و دشمني ، بازي برد- بردوجود ندارد تنها درشرايط خاصي امکان برد - برد وجود دارد. آن هم در زماني که طرف مقابل از روي ناچاري وناتواني از موضع خصمانه وارد وضعيت رقابتي بشود. وقتي آمريکايي ها با ما رفتار خصمانه را کنار نگذاشته اند نمي شود اعتماد کرد. در مذاکرات دوازده سال پيش، آمريکا وارد مذاکره نمي شدند . وقتي غني سازي را گسترش داديم، آنها مجبور به مذاکره شدند. هسته اي البته استثنا بود. آنها اگر مي توانستند بجنگند وارد جنگ مي شدند. آقاي ظريف و روحاني زحماتي کشيدند اما آمريکايي ها در شرايطي بودند که ناچار به مذاکره بودند. در مساله سوريه بعضي مي گويند اين شرايط خاص وجود دارد. ما با آمريکايي ها مستقيم در موضوع سوريه مذاکره نمي کنيم چون شرايط برد -برد وجود ندارد.
* تاريخ نشان داده است غربي ها قابل اعتماد نيستند
رضايي در خصوص پيام نوروزي رئيس جمهور آمريکا گفت: البته آقاي اوباما روي دور مذاکرات سياسي افتاده است. امروز در خيابان کوبا با عکس چگوارا عکس سلفي مي اندازد و مذاکره را پيگيري مي کند! ما کم مذاکره نديده ايم. ياسر عرفات رابردند واشنگتن و او مبارزه مسلحانه را کنار گذاشت. ولي امريکايي ها حتي انتخابات فلسطين را که خودشان نظارت مي کردند چون حماس برنده شد آن را باطل کردند تاريخ نشان داد که غرب قابل اطمينان نيست. آقاي ترامپ در رقابت هاي انتخاباتي دارد ته دل سياست مداران آمريکا را مي گويد. اينکه بايد مسلمانان را محدود کرد. خانم کلينتون دارد با سياست مداري حرف هايي مي زند. از منظري ديگر پيام نوروزي اوباما اعتراف ديگران به بزرگي ملت ايران و موفقيت هايش است. اما پشت اين پيام صداقت نيست. آنها در کنگره مي خواهند سر فرصت با برنامه موشکي ما مقابله کنند. اين رفتار بلاتکليفي آمريکا است. ماه ها و سالهاي ديگر اين را مشخص خواهد کرد.
منبع:فارس